Bine ati venit Vizitator | RSSPrincipala | | Inregistrare | Login

Forma intrarii

Login:
Password:

Download MENU

Online

Curs Valutar

Curs Valutar BNR

Sondaj

Ce nota dai la site ?
javascript:; javascript:;
Total Voturi: 550

Cauta...

TextAd

Principala » 2009 » Decembrie » 5 » Mesaje de Anul Nou
11:28 PM
Mesaje de Anul Nou
Viata sa iti fie Numai bucurie Sfanta Sarbatoare Numai inaltare Anul care vine Numai roduri pline.
Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. La multi ani!
Ieri e istorie, maine e mister, azi e un dar. Un dar de impartit cu restul. La Multi Ani si Un An Nou Fericit!
Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire, Si cu multa fericire!
Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Multi Ani!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Noul an sa fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, sanatate, fericire si bafta!

Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2008 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri!

Iti doresc atitea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima.

Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.
La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

Nu iti doresc sa ai puterea de a crede in Noul An, ci puterea si rabadarea de a astepta schimbarile ce vor sa vina. Credinta si rabdarea merg mana in mana. La multi ani!

Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Craciun fericit! Sa fii iubit(a)!

Catelus cu parul cret / sa ai jeep-ul in cotet / sa ai vila cu piscina / pe Madonna ca vecina / o lopata pentru bani / La anul si La Multi Ani!

Sa primim odata cu uratorii si lumina, caldura, linistea, dragostea si impacarea celui nou, veselia si viata. Ca iarba sub zapada, ca fulgul in zbor sa primim speranta unui an nou. La Multi Ani!

Mesaje de Revelion
  1. In pariul cu viata am mai invins un an,am ramas la masa de joc si am ridicat miza la 2009.Un alt an,o noua provocare!!!Vom invinge!!!La multi ani!!!

  2. Bate-n usa,bate-n geam
    Mos Craciun cu Noul An,
    sa deschidem,sa'l privim si la toti sa le dorim pace'n suflet,cald in casa,mult noroc,viata frumoasa.
    LA ANUL NOU SI LA MULTI ANI!
  3. Mos Craciun bate la usa,scoate mina din manusa,si va da din palma lui darurile cerului,linga brad si linga foc,sa va umple de noroc!
  4. Hop si noi cu o urare, la mic si la mai mare.(Horoscopul chinezesc din acest an care vine) sa va fie talisman de bucurie!Sanatate, bani, noroc si o inima cu foc.Sa va fie dulce somnul, sa va aiba-n paza Domnul!La anul si la multi ani!
  5. La rascruce dintre ani sanatate si multi bani, mult noroc si fericire si un car plin de iubire!
  6. In anul ce vine, sa te ploaie bucuria, sa te lumineze pacea, sa te fulgere sageata lui Cupidon, sa te ninga cu fericire si sa te viscoleasca cu euro. La multi anisori!
  7. Acum, cind sarbatorile crestine se apropie cu repeziciune iti doresc: pace in suflet, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in bine si saruturi o mie.
  8. Facand-uti urarile e ca si cum as vrea sa fiu o specie de spiridus bun si simpatic ce are putere-a de a realiza fiecare dorinta a ta, cuvintele magice sunt aceleeasi…La Multi Ani si un An Nou Fericit
  9. Iti doresc atitea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima.
  10. Tata bun, mama iubita, Azi e ziua potrivita, Sa va spun ce va doresc Sa v-arat cat va iubesc. Va doresc intai de toate, Un an nou cu sanatate, Voie buna, trai usor, Bucurie si mult spor. La multi ani.
  11. Ultima zi din an este intalnirea intre moarte si viata; omoram amaraciunile si clipele urate si re-aprindem iubirea si intelepciunea.Un An Nou Fericit
  12. Sa primim odata cu colindatorii si lumina, caldura, linistea, dragostea si impacarea celui nou, veselia si viata. Ca iarba sub zapada, ca fulgul in zbor sa primim speranta unui an nou. La Multi Ani!
  13. Cele mai sincere urari chiar daca fraze-le ti se par aceleeasi! Sanatate, Bani, Iubire de la un prieten sincer.La Multi Ani si un An Nou Fericit!!
  14. Cu speranta ca anul nou 2009 va fi mai bun decat 2008, iti trimit o mie de pupuci si iti urez un An Nou Fericit
  15. Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!
  16. Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti. Sa avem un 2009 asa cum ni-l dorim!
  17. Daca simti ca nimeni nu-ti vrea binele, uitate pe cer, numara toate stelele, este binele ce ti-l vreu eu.La Multi Ani si un An Nou Fericit

Vizualizari: 588 | Adaugat de: dStaR | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Diverse

CS Utilitati

Calendar

«  Decembrie 2009  »
LuMaMiJoViSaDu
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Mini-chat

200

Online Site



Online 1
Vizitatori 1
Utilizatori 0

TextAd

Copyright MyCorp © 2024. | Free sport templates

Promovare Site - Top123.ro