BANCURI !!
|
|
dStaR | Date: Duminica, 2010-12-05, 8:58 PM | Message # 1 |
Soldat
Group: Administrators
Awards: 0
Status: Offline
| Intr-o zi ursul a luat alocatia pt tot anul sa isi ia masina El ii zice iepurelui: -Iepure hai sa te plimb cu masina Iepurele: -Bn hai ca merg A dat ursu cu masina 100kph 200kph 300kph sa oprit din viteza accea langa prapastie Ursul zice: -Iepure te-ai pisat pe tn Iepurele: -Daaaaaa Iepurele zice apoi: -Da sa iti fac si io o tura Iar ursul zice: -Bn A dat iepurele cu masina 100kph 200kph 300kph apoi il intreaba pe urs: -Ursule te-ai pisat pe tn?? Ursul: -Daaaaaa Iepurele: -Ei bine poti sa te ji caci ca nu ajung la frana
Nu ma inghiti ? Atunci suge-ma ! :)
|
|
| |
dStaR | Date: Duminica, 2010-12-05, 9:00 PM | Message # 2 |
Soldat
| Merge ursoaica la urs si ii spune: -Iubitule cum iti plac ouale? La care ursul raspunde: -Iubit-o cel mai mult imi plac:MANGAIATE
|
|
| |
dStaR | Date: Duminica, 2010-12-05, 9:01 PM | Message # 3 |
Soldat
| Trei broaste pe marginea lacului, stateau de vorba. Zice prima: 'Oac.' A doua: 'Oac, oac.' A treia: 'Oac, oac, oac.' La care prima scoate pistolul din buzunar si pac, o impusca pe-a treia. A doua, mirata: '?!? Ce-ai avut dom'le cu ea?' A treia: 'Stia prea multe.'
|
|
| |
dStaR | Date: Duminica, 2010-12-05, 9:01 PM | Message # 4 |
Soldat
| Se duce iepurele la urs si ii spune -Ba, ursule au facut bere cu numele tau -Da, ma? -Da. Se duce ursu la magazinu din coltz si spune -Datzi-mi si mie un Danut.
|
|
| |
dStaR | Date: Duminica, 2010-12-05, 9:02 PM | Message # 5 |
Soldat
| Doi mosnegi stateau pe o banca: -Auzi,o vezi pe tipa aia?moare dupa mine. -Da de unde stii? -Doar n-o sa moara inainta mea.!
|
|
| |
dStaR | Date: Duminica, 2010-12-05, 9:02 PM | Message # 6 |
Soldat
| Doi mosnegi stateau pe o banca: -Auzi,o vezi pe tipa aia?moare dupa mine. -Da de unde stii? -Doar n-o sa moara inainta mea.!
|
|
| |
dStaR | Date: Duminica, 2010-12-05, 9:02 PM | Message # 7 |
Soldat
| Se duce iepurele la urs si ii spune -Ba, ursule au facut bere cu numele tau -Da, ma? -Da. Se duce ursu la magazinu din coltz si spune -Datzi-mi si mie un Danut.
|
|
| |
dStaR | Date: Duminica, 2010-12-05, 9:02 PM | Message # 8 |
Soldat
| Trei broaste pe marginea lacului, stateau de vorba. Zice prima: 'Oac.' A doua: 'Oac, oac.' A treia: 'Oac, oac, oac.' La care prima scoate pistolul din buzunar si pac, o impusca pe-a treia. A doua, mirata: '?!? Ce-ai avut dom'le cu ea?' A treia: 'Stia prea multe.'
|
|
| |
dStaR | Date: Duminica, 2010-12-05, 9:02 PM | Message # 9 |
Soldat
| Merge ursoaica la urs si ii spune: -Iubitule cum iti plac ouale? La care ursul raspunde: -Iubit-o cel mai mult imi plac:MANGAIATE
|
|
| |